torstai 17. lokakuuta 2013

Toinen testi

Niin se tällä hetkellä näyttää, että sisälläni kasvaa ihmisen alku. Laskeskelin tuossa jo aikaisemmin, että viime kuukautisista laskettuna nyt olisi menossa viikko 5+6. Jonka mukaan laskettuaika olisi 13.06.2014.
Tänään tein toisen testin, jonka tulos näytti, että tärppäys on tapahtunut:



Eli senkin mukaan mennään +5 viikolla..

Tämä koko tilanne tuntuu niin oudolle. Samalla niin ihanalle.
Tällä hetkellä en osaa ajatella oikein mitään muuta. Mieheni vaan nauraa minulle, kun puheen aiheeni keskittyvät pääsääntöisesti vain ja ainoastaan yhteen aiheeseen. Eilen kaivoin jopa kaapista riisinjyvän, näyttääkseni, että tämän kokoinen se nyt on :D

Yritin soittaa tänäön äityisneuvolaan, mutta siellä oli puhelinvastaaja että juuri tänään ei ole ketään paikalla. Joten huomenna uusi yritys. Saisi sieltäkin sitten varmistuksen asiaan :)

Itselläni on haaveissa, että osaisin pitää suuni kiinni vielä ihan lähimmille ystäville kuukauden päivät. Itselläni on vaikeinta olla juuri luutaman hyvän ystävän seurassa joille tulee jaettua kaikki. Nyt joutuu koko ajan varomaan sanomisiaan ja se ahdistaa. Olisi mahtavaa jos osaisimme pitää suumme supussa perheillemme jouluun asti, koska olisi niin paljon hyviä ideoita paljastaa raskaus juuri silloin heille :) Katsotaan miten käy. Miehenvanhemmilla olisi ainakin mahtavat juhlapyhät tänä vuonna, koska juhannuksena mieheni sisko kertoi odottavansa vauvaa ja jos me onnistuttaisiin kertomaan vasta jouluna. Huisia!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti